Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; Ένα ΦΕΚ που χρειάζεται εξηγήσεις

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; Ένα ΦΕΚ που χρειάζεται εξηγήσεις









Εμείς δεν θέλουμε να υποκύψουμε εύκολα στις σειρήνες της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας, και για αυτό τον λόγο ρωτάμε γιατί το συγκεκριμμένο ΦΕΚ υπογράφτηκε στο Βερολίνο...


Όταν υπογράφεται ΦΕΚ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τόπο υπογραφής το Βερολίνο. και καλόπιστος να είσαι για το σημερινό πολιτικό σύστημα, απλά δεν μπορείς.

Πολλοί αμφισβήτησαν την προ καιρού τηλεοπτική δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη πως οι υπουργοί υπογράφουν νόμους που έρχονται απευθείας από την τρόικα.

Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013, λοιπόν… Ο νόμος συντάχθηκε στο Βερολίνο και υπογράφτηκε από Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ρωτάμε, λοιπόν:

Ο νόμος υπογράφηκε στο Βερολίνο από τους υπογράφοντες ή στάλθηκε από το Βερολίνο και υπογράφτηκε στην Ελλάδα;

Κάποιοι έσπευσαν να δικαιολογήσουν το συγκεκριμένο ατόπημα λέγοντας ότι ο Πρόεδρος βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Βερολίνο, και η σύνταξη του συγκεκριμένου ΦΕΚ,έγινε με βάση το συγκεκριμένο χώρο και χρόνο.

Θα θυμίσουμε ότι η μόνη ελληνική κυβέρνηση που υπέγραφε ΕΝ ΚΑΪΡΩ ήταν η εξόριστη λόγω Κατοχής της χώρας μας από τους Γερμανούς, και βρισκόνταν εκείνο τον καιρώ φιλοξενούμενη στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Εκτός εάν θέλουν να μας περάσουν αυτήν τη σημειολογία, παρακαλούμε να ακούσουμε μια πειστική απάντηση

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://periergaa.blogspot.com 

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ; Ένα ΦΕΚ που χρειάζεται εξηγήσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου