Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO


ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ




Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά φημολογείται ότι στην Ελλάδα, γίνονται μυστικά πειράματα για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών αντιβαρύτητας από δύο εταιρίες που εδρεύουν η μία στον Βόλο και η άλλη στα Χανιά της Κρήτης. 

Σημαντικές μαρτυρίες και έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι δύο εταιρίες εκμεταλλευόμενες την δύσβατότητα σε περιοχές του Ολύμπου αλλά και σε χαράδρες της Κρήτης, εκτελούν τις δοκιμές των οχημάτων τους ανενόχλητες εδώ και πολλά χρόνια.

Το χωριό ‘’Σκοτείνα’’ (ή Μόρνα) που συνορεύει με τον χείμαρρο Μαυρονέρι παρακλάδι του ποταμού Μόρνου στον Όλυμπο, μπορεί κάποτε να ήταν γεμάτο ζωή αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχει ψυχή στο χωριό. Κάτι άγνωστο στο παρελθόν, έκανε τους κατοίκους του να φύγουν πανικόβλητοι από τη περιοχή. Αρκετοί ερευνητές προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με κάποιον πρώην κάτοικο, ώστε να μάθουν τα περιστατικά που είχαν προκαλέσει τρόμο στο χωριό και ανάγκασαν τους κάτοικους του να το εγκαταλείψουν , αλλά όλοι τους, κατά έναν περίεργο τρόπο ακύρωναν αυτές τις συναντήσεις την τελευταία στιγμή.
Η μοναδική μαρτυρία που τελικά βρήκαμε, μιλούσε για μια ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’. Ο μάρτυρας, μας αποκάλυψε ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία υπάρχει σχεδόν πάντα ομίχλη, ακόμα και όταν σε όλο τον Όλυμπο επικρατεί ξαστεριά. Εκεί λοιπόν λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (Α.Τ.Ι.Α.). Ειδικότερα αν μείνει κάποιος τη νύχτα εκτός καταφυγίων μπορεί να δει έντονα φώτα μέσα στην ομίχλη να ανάβουν και να σβήνουν απότομα.Τέλος μην ξεχάσουμε τις εκατοντάδες μαρτυρίες από κάτοικος στους νομούς Πιερίας και Μαγνησίας που έρχονται στο φως τα τελευταία χρόνια και μιλούν για ένα Α.Τ.Ι.Α. που πετάει στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου. Οι ερευνητές της περιοχής μιλούν για ένα ιπτάμενο σκάφος αντιβαρύτητας που δεν έρχεται από έναν άλλον κό¬σμο, αλλά από τα υπόστεγα μιας εταιρείας του Βόλου και ονομάζεται «Πήγασος».
Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι ερευνητές μιλούν για μια άλλη εται¬ρεία, με το όνομα EADS 3 SIGMA S.Α. , με έδρα στην οδό Μεσογείων στην Αθήνα (και παρουσία 20 τουλάχιστον χρόνων στο χώρο), που ειδι¬κεύεται σε μη επανδρωμένα αεροπλανικά οχήματα και ιπτάμενους στόχους.
Το δικό της U.A.V, (Unmanned/Uninhabited Aerial Vehicle) με το επίσης Ελληνικό όνομα «Νέαρχος», μεσουρα¬νεί στους ουρανούς κυρίως της Κρήτης, αφού στις Μουρνιές του Νο¬μού Χανίων βρίσκεται το εργοστάσιο της. Τα άλλα πυραυλικά οχήμα¬τα της, ο «Περσέας», η «Ίρις» και η «Αλκυόνη», εκπαιδεύοντας χειριστές οπλικών αντιαεροπο¬ρικών συστημάτων και ραντάρ, μπερδεύονται πολύ συχνά με ufo’s από παραθεριστές και κατοίκους της περιοχής.
Με τη συνεργασία που υπέγραψε η EADS 3 SIGMA S.Α. το 1999, με τη Γερμανική SΤΝ ΑTLAS (Reinmental Group) για τη δημιουργία ενός ευφυούς συστήματος αυτόματης πλοήγησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, είναι σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν οι μαρτυρίες Α.Τ.Ι.Α. στη περιοχή των Χανίων για τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με έρευνες του περιοδικού X-Life (τεύχος 1), το UAV (Unmanned /Uninhabited Aerial Vehicle) «Πήγασος» που εμφανίζεται στον Όλυμπο και απογειώνεται από 
τον Βόλο (το γνωστό ufo του Ολύμπου) ή το όχημα Νέαρχος της 
εταιρίας 3 SIGMA SA, χαρακτηρισμένο ως ufo που εμφανίζεται κυρίως στην Κρήτη, αξιολογείται και πιθανόν να αγοραστεί σύντομα από τον ελληνικό στρατό (!).

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/01/ufo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου